rechtbank Zwolle

Cultuur

Het Nationaal Bewindvoerders Loket is een dynamische organisatie met een no nonsense cultuur. Wij hanteren een directe benadering, hebben korte lijnen met een pragmatische en persoonlijke insteek.

Jarenlange ervaring

Onze ruime kennis en ervaring zetten we dagelijks in om onze taak als bewindvoerder voor u uit te voeren. Probleemsituaties in de persoonlijke sfeer zijn aan de orde van de dag en we zijn gewend om hier op een zakelijke en respectvolle manier mee om te gaan.

Ook de wereld van de incasso en deurwaarders kennen we door en door. Wij hebben veel kennis en met betrekking tot (problematische) schulden en het executie- en beslagrecht. Dit heeft als voordeel dat wij weten of de handelswijze van een schuldeiser of een ingeschakelde deurwaarder wel of niet is toegestaan. Daarnaast zijn wij bekend met de wereld van schuldhulpverlening.  Verder hebben wij de ervaring met gevoelige zaken als huisuitzettingen, overlijden en complexe financiële problemen.

Samen werken naar een oplossing

Ondanks de soms hele moeilijke situatie van onze klanten, is de insteek altijd om een bewind tot een succes te maken. Bewindvoering is vooral een wisselwerking tussen u als klant en onze bewindvoerders. Afspraak is afspraak en zolang we respect voor elkaar hebben, zullen we altijd een oplossing te vinden. U kunt ons aanspreken op de verantwoordelijkheid en taak als beschermingsbewindvoerder. Wij beheren uw financiën en zullen de zaken in deze zo goed mogelijk voor u te regelen. Dat betekent niet dat we alles voor u oplossen. We gaan graag samen met u in overleg met eventuele hulpverlener(s), partner en/of familieleden, werkgever, uitkeringsinstantie of schuldeisers, om goede afspraken te maken over wie wat doet en wie waar verantwoordelijk voor is.